Najopširniji sigurnosni paket.

Sa Hyundai SmartSense, našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču, potpuno novi i20 nudi najopsežniji paket aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi, proizvedenoj da vam osigura više bezbjednosti i mira. Mnoge od dostupnih funkcija prevazilaze očekivanja od vozila u svom segmentu.  

Pametan tempomat zasnovan na navigaciji (NSCC)

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi predstojeće krivine ili pravolinijsku vožnju na auto-putevima i prilagodi brzinu bezbjednoj vožnji.  

Pomoć u izbjegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA-R)

PCA-R vam pruža dodatno samopouzdanje prilikom parkiranja u rikverc potpuno novog i20 na usko parking mesto. Kad god sistem detektuje rizik od sudara, PCA-R automatski aktivira kočnice.  

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija upozorenja za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz praznog hoda na semaforu ili gradskoj vožnji.  

Pomoć u pametnom ograničenju brzine (ISLA)

Pojavljuju se audio i video znaci kada se pređe ograničenje brzine. U kombinaciji sa Ručnim ograničenjem brzine, ISLA može da automatski prilagodi brzinu automobila. 

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Prvi put, potpuno novi i20 ima funkciju Pomoći u praćenju trake (LFA). Kad se aktivira, pomoć održava vozilo u sredini trake pri brzini između 0 i 180 km/h na gradskim ulicama i auto-putevima.  

Pomoć pri izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Pomoću radarskih senzora u donjem dijelu zadnjeg branika i prednje kamere, sistem vas upozorava na saobraćaj u području mrtvog ugla. Ako u toj situaciji uključite indikator skretanja oglasiće se zvučni alarm i aktiviraće se kočnice kako bi se spriječio sudar.  

Pomoć u izbjegavanju sudara pri unakrsnom kretanju u rikverc (RCCA)

Kada vozite u rikverc u područjima sa lošom vidljivošću, sistem neće samo upozoriti vozača ako mu vozilo prilazi sa strane, nego će i automatski primijeniti kočnice.  

Pomoć u izbjegavanju frontalnog sudara (FCA)

Nadgledajući put ispred pomoću radara i kamere, FCA sistem automatski koči kad detektuje iznenadno kočenje vozila ispred ili kad detektuje pješaka ili biciklistu na putu.  

Garancija 5 godina sa neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai model i potpuno novi i20 je proizveden po najvišim mogućim standardima kvaliteta. Kvalitet podržavamo garancijom od 5 godina sa neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u životu u stvarima koje volite, bez ikakve brige o svom autu. Uživajte u posebnom spokoju koji vam pruža, jedna od najdužih garancija u životu.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik i20
PDF dokument Katalog i20
PDF dokument Dodatna oprema i20